Sneaker Request

Sneaker Request website by Hageman Webdesign

Over Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot aanbod in exclusieve sneakers.

Ook kunnen mensen een aanvraag doen op een schoen die ze hebben gezien maar nergens kunnen vinden. Via het aanvraagformulier kunnen klanten informatie indienen over de schoen. Sneaker Request gebruikt vervolgens haar netwerk om deze exclusieve schoen te bemachtigen.

Projectomschrijving

Voorheen stond er een website van Sneaker Request live. Deze website was gedateerd en kon een redesign gebruiken. Ook moest er meer inzicht komen in het gedrag van de bezoekers, en een goeie conversieoptimalisatie plaatsvinden.

Wij hebben de website “online marketing ready” gemaakt door onze SEO kickstart toe te passen, Google Ads te koppelen, Facebook/Instagram te koppelen en de gebruikerservaring te verbeteren.

Het proces

Het doel van de website was duidelijk. Een vernieuwend modern design.

We hebben gekozen voor een strak design met hier en daar robuuste elementen, die de website een stijlvol uiterlijk geven. Er is gebruik gemaakt van de kleuren zwart, wit en grijstinten. Daarnaast is er hier en daar een opvallende kleur gebruikt die overeenkomt met de content op de pagina.

Ook is er WooCommerce geïntegreerd. Het shop gedeelte is in een minimalistisch en overzichtelijk design. Ook kunnen klanten gelijk vanaf de productpagina een verzoek indienen wanneer hun maat niet aanwezig is.

Wij kunnen niet wachten om een paar nieuwe sneakers te bestellen na het zien van het mooie aanbod!

Meer portfolio items

Portfolio Klok Klantenservice

Klok Klantenservice

Over Klok Klantenservice Klok Klantenservice is een bedrijf opgericht door twee jonge ondernemers. Het bedrijf neemt klantenservice uit handen van voornamelijk dropshippers, maar richt zich

Design kaart Brasserie Bij Ons

Brasserie Bij Ons

De website van Brasserie Bij Ons in Epe is gemaakt in samenwerking met Chase Marketing en Online Gastheer. De website is gebouwd in WordPress en

Portfolio kaart De Artisjok gemaakt door Hageman Webdesign.

Restaurant De Artisjok

Samenwerking De website van Restaurant De Artisjok is tot stand gekomen uit een partnership met Online Gastheer. De Artisjok had interesse in het reserveringssysteem dat

Share: