Rens Hageman

Owner | founder

Over ons

Hageman Webdesign is een webdesign bureau gevestigd in het centrum van Amsterdam en houdt zich bezig met het helpen van bedrijven om haar verhaal te vertellen aan de buitenwereld. Een website kan functioneren als online visite kaartje of online winkel, maar functioneert volgens ons bovenal als podium dat gebruikt wordt om te communiceren met de markt. Bij Hageman Webdesign gaan we in nauwe samenwerking met de cliënt de uitdaging aan om het podium (de website) en de boodschap zó in te richten dat deze voor het publiek (de markt) goed verstaanbaar is.

Er wordt dus niet alleen gekeken naar een mooi design: We gaan een samenwerking aan op basis van onderling vertrouwen en hoge betrokkenheid. Dit zorgt voor dat wij inzicht krijgen in de business van onze cliënt, en zo kunnen we er samen voor zorgen dat het podium straks staat als een huis.

Ons Werk

Portfolio Klok Klantenservice

Klok Klantenservice

Over Klok Klantenservice Klok Klantenservice is een bedrijf opgericht door twee jonge ondernemers. Het bedrijf neemt klantenservice uit handen van voornamelijk dropshippers, maar richt zich

Bekijk dit item >>